Neem een kijkje in onze huidige voorraad

Onderhoud

Grondverzetmachines, Aggregaatmotoren en meer

Wij kunnen naast alle merken (bedrijfs)auto’s en vrachtauto´s ook het onderhoud verzorgen voor: Grondverzetmachines, Aggregaatmotoren, Schepen/scheepsmotoren, Mobiele compressors, Motoren, Aanhangwagens, Laadschop/loader. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor het repareren van Schade, een Grote/Kleine Beurt, APK, Banden-winterbanden/uitlijnen, Aircoservice, Vakantie/winter check en nog veel meer!

Het is ook mogelijk dat wij het onderhoud en/of reparaties op locatie uit komen voeren, als het niet mogelijk is om met het voertuig of machine naar onze werkplaats te komen.

Reparaties

Wij verzorgen alle denkbaar mogelijke reparaties

Mocht u schade aan uw voertuig hebben u brengt u voertuig of laat hem door de takeldienst bij ons brengen, dan verzorgen wij de complete afwikkeling met uw verzekering van A tot Z, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft .De schade wordt hersteld en u kunt daarna weer zorgeloos verder rijden. U kunt tijdens herstel gebruik maken van vervangend vervoer.

Vervangend vervoer

Ten alle tijden is in overleg vervangend vervoer beschikbaar. Of bestaat de mogelijkheid als u de auto komt brengen u naar huis gebracht wordt en weer opgehaald wordt als de auto klaar is.