Neem een kijkje in onze huidige voorraad

Goedkope autoverhuur vind je bij Autohopper Hilvarenbeek!

Met je gezin op autovakantie of toch met je vrienden een weekendje weg? Het hoeft niet duur te zijn om een auto te huren. Goedkoop auto huren is iets wat we bij Autohopper Hilvarenbeek ontzettend belangrijk vinden. Zo kost het maar 29 per dag om in een compacte Kia Picanto te rijden. Op zoek naar een goedkope huurauto? Neem contact met ons!

Huur nu een auto zonder gedoe bij Autoverhuur bedrijf Autohopper Hilvarenbeek!

Met je gezin op autovakantie? Bij Autohopper Autoverhuur Hilvarenbeek huur je een auto zonder gedoe. Wij houden niet van kleine lettertjes, maar wel van duidelijke voorwaarden en scherpe prijzen. Zo kun je bij ons goedkoop een auto of bus huren, een zakelijke auto leasen of om te kiezen om te shortleasen. Van een Kia Picanto tot aan een Kia XCeed Station, Er zijn heel veel mogelijkheden.

Bekijk ons aanbod van huurauto’s

Ook voor een zakelijke lease auto kies je voor Autohopper Hilvarenbeek!

Op zoek naar een goedkope leaseauto om de mobiliteit van de zaak te verbeteren. Kies voor Autohopper Hilvarenbeek! Wij denken graag mee om de juiste goedkope leaseauto te kiezen voor jouw bedrijf. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor shortlease. Shortlease kent verschillende voordelen: een maandelijks opzegbaar contract, geen BKR-registratie van toepassing en een leasecontract voor minder dan twee jaar.

Toch liever een auto voor jezelf omdat deze te duur is in de aanschaf? Kies dan voor particuliere lease van Autohopper. Altijd een auto die jonger is dan twee jaar. Rij weg in onze goedkoopste lease auto, zoals een Kia Picanto, of kies voor een auto met meer ruimte, zoals een Renault Megane.

Auto huren met een lange termijn? Het kan bij Autohopper Hilvarenbeek!

Wil jij een auto huren voor een maand of voor een andere termijn? Dit kan bij Autohopper autoverhuur in Hilvarenbeek. Ga je op vakantie? Heb je meerdere afspraken staan? Of wil je gewoon even in een andere auto rijden? Neem contact met ons op via 013-7856135.

Huur nu jouw vakantieauto bij Autohopper Hilvarenbeek!

Ben jij van plan lekker op vakantie te gaan, maar heb je niet een geschikte auto om naar Frankrijk, Spanje of Italië te rijden? Wil jij een auto huren voor de vakantie? Bij Autohopper autoverhuur in Hilvarenbeek kun jij een auto huren om eens lekker op reis te gaan.

Voordelig op wintersport? Huur een auto bij Autohopper Hilvarenbeek!

Ga jij binnenkort op wintersport en heb je nog vervoer nodig? Het hoeft niet duur te zijn. Bij Autohopper autoverhuur in Hilvarenbeek kun je een auto huren voor de wintersport. Kies uit verschillende auto’s die allemaal geschikt zijn om veilig door de bergen te rijden. Huur bijvoorbeeld een ruime auto, zoals een Kia Xceed, of een SUV, zoals de Volkswagen T-Cross. Daarnaast is het mogelijk om de auto te huren met winterbanden.

Veelgestelde vragen

Kan ik een auto met trekhaak huren?

Natuurlijk! Bij ons kun je allerlei accessoires bijboeken, waaronder dakkoffers, winterbanden, kinderzitjes en meer.

Mag ik een auto huren en naar het buitenland rijden?

Ja, dat mag. Met onze huurauto’s kun je naar alle West-Europese landen die op de groene kaart staan rijden.

Kun je bij Autohopper een auto huren met onbeperkte kilometers?

Een auto huren met onbeperkte kilometers is helaas niet volledig mogelijk bij Autohopper. Wel krijg je de eerste honderd kilometer vrij.

Hou oud moet ik zijn om een auto te huren?

Bij ons kan iedereen met een rijbewijs probleemloos een auto huren. Zelfs als je 19 jaar bent kun je een auto huren. Daarbij is het niet mogelijk om je eigen risico te verlagen als je jonger bent dan 21 jaar.

Ik wil een elektrische auto huren in Hilvarenbeek. Kan dit bij jullie?

Ja! Wij hebben meerder elektrische auto’s beschikbaar voor de verhuur.

Ik heb geen creditcard. Kan ik dan nog een auto huren?

Ja, bij Autohopper Hilvarenbeek is het mogelijk om een auto te huren zonder creditcard. Betalen doe je namelijk met je pinpas.

Kan ik bij Autohopper Hilvarenbeek een auto huren zonder borg?

Bij ons moet altijd borg betaald worden. Dit zorgt er namelijk voor dat er voorzichtiger met de auto wordt omgegaan. De borg staat gelijk aan je eigen risico en dit kan verlaagd worden van € 750 naar € 350. Dit kost € 9 per dag. Hiervoor moet je wel ouder zijn dan 21 jaar.